Wednesday, October 22, 2008

TILSIMLAR HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR-1


ALTIN KURALLAR

Uygulaması bir hayli basit görünse de, GEZEGEN TILSIMLARININ diğer tılsım, büyü veya sihir uygulamalarından farklı olarak olmazsa olmaz altın kuralları vardır. Bu kurallara uyulmadığı sürece sonucun başarılı olması imkansızdır. Öncelikle Tılsım uygulamanızı ciddiye almalı ve son derece saygıyla, sessizce, dikkatinizi tamamen odaklayarak ve negatif enerjilerden korunarak yapmalısınız.

1.ALTIN KURAL- Tılsımınızı başkalarının yararına yada zararına yapamazsınız. Buna niyetlenmeniz veya gizlice bu amaçları gütmeniz bile kendinize zarar vermekten öte bir işinize yaramaz. Düşlediğiniz kişi düşlerine kavuşur ve siz giden kişinin ardından baka kalırsınız.

2.ALTIN KURAL- Tılsımlar çok özel ve gizli kalması gereken uygulamalardır. Tılsımı yaptığınızı yada sonuçlarını çevrenize bildirmenizin bir sakıncası olmamakla birlikte niyetiniz ve yöntem sizde gizli kalmalıdır. Bu nedenle kendi başınıza yapacağınız uygulamalarda uygulamanızı yalnız başınıza, sessiz ve huzur duyabileceğiniz, kaygı ve korku hissetmeyeceğiniz yerlerde yapmalısınız. Loş ışık daima tercihiniz olmalı. Park, bahçe gibi alanlarda uygulamanızı yapabilmek için mutlaka yalnız olmalısınız. Başkalarının yada arkadaşlarınızın“ bu ne yapıyor deli mi?” yada “bunun dileği nasıl gerçekleşsin saçma sapan hareketler yapıyor” gibi alay etmesi, negatif düşünceler göndermesi, olumsuz bakışlarına maruz kalmanız gibi negatif enerjiler dileğinizin gerçekleşmesini imkansız kılar. Kalabalık arkadaş, tanıdık grupları ve parkların kalabalık saatleri asla tercihiniz olmamalı. Aynı amaç için bir araya gelmiş, birbirini tanımayan seminer grupları tam tersine enerji yoğunlaşması sağladığı için yararlıdır.

3.ALTIN KURAL- Tılsımları doğru sıralama, doğru ve eksiksiz malzeme, doğru tarih ve doğru yerde yapmalısınız. Evden uzakta yapılması gereken bir tılsım evin bahçesinde yada balkonunda yapılamaz. “Ben yaptım oldu mu?” “Malzeme eksikti hayal ettim” gibi kendinizce bulduğunuz çözümler uygulamanızı başarılı kılmaz. Seminer sonrası öğrendiklerinizi tekrar yapmamanız, öz yağ seremonisini atlamanız durumunda TILSIMINIZI hiç yapmamış kabul edebilirsiniz.

4.ALTIN KURAL- Tılsımlarınızı hiç konuşmadan, tamamen yoğunlaşarak ve saygıyla yapmalısınız. Ciddiye almıyor ve hele bir deneyeyim diyorsanız başarılı olma oranınız hayli düşük demektir. Seminerlerde yada arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız uygulamalarda ilk kuralınız sesiz kalmak ve baştan sona dek dileklerinize odaklanmak olmalıdır. Kimin ne yaptığıyla dileklerinizden daha fazla ilgileniyorsanız ve konu dışı soruları sormak gereksinimi duyuyorsanız TILSIMINIZI hiç yapmamış kabul edebilirsiniz.

5.ALTIN KURAL- Tılsımlarınızı başka birini düşleyerek, başkasının adını aklınızdan geçirerek, başkalarını etkilemek üzere yada onlardan daha başarılı, yetkin, güçlü v.s. olmak için yapamazsınız. Böylesi bir durumda düşlediğiniz kişinin çekiciliğini arttırmış ve etrafında rakiplerinizin oluşmasını sağlarsınız. Bir başkasını sizden daha güçlü hale getirir ve karşısında aciz kalırsınız. Güçlenmek yerine O’nun gücünü kabul etmek zorunda kalırsınız. Görüntüye veya kişi adına odaklanmadan duramıyorsanız Tılsım uygulamanızı yapmayın. Henüz uygulama yapabilecek yetkinlikte değilsiniz demektir.

6.ALTIN KURAL- Tılsımlarınızı uygulamaya başlarken neşeli, keyifli, sakin ve huzurlu olmalısınız. Gergin, sıkıştırılmış enerjilerle yapılan uygulama başarı sağlamaz. Bu nedenle önce nefes alışverişinizi kontrol etmeli, konuşmalarınızı olabildiğince azaltmalı, içinize dönüp, dileklerinize odaklanmalı, rahatlatıcı bir duş almalı ve mümkünse Reiki yapmalısınız. Meditasyonlar da hayli işinize yarar. Kendinizi duygusal olarak neşeli ve huzurlu hissetmiyorsanız Tılsımınızı uygulamaya hiç başlamamalısınız.



TILSIMLAR CANINIZ İSTEYİNCE YAPILABİLİR Mİ?

Hayır. Gezegen Tılsımları Ay’ın hareketlerine göre yapılan uygulamalardır. Her Tılsım Ay takviminde belirtilen özel günlerde ve hatta saatlerde yapılır. DVD. lerin içinde 2009 boyunca da tılsımlarınızı uygulayacağınız özel tarihler var. Benim seminer günlerimde ve seminerde anlattığım günlerde de uygulamanızı tekrar yapabilirsiniz. Bunların dışında canınız isteyince yaptığınız, özel güne dikkat etmediğiniz uygulamanın hiçbir biçimde yararını göremezsiniz.


YAPTIĞINIZ TILSIM HANGİ SÜREDE GERÇEKLEŞİR VE % 100 BAŞARIYA ULAŞILIR MI?

Tılsım uygulamasının başarısı tamamen size, ve Altın Kuralları ne kadar uyguladığınıza bağlıdır. Kurallara sadık kalarak, uygulamanızı doğru şekilde, doğru yerde ve doğru zamanda yaptıysanız dileğinizin gerçekleşmesi için sabırla beklemeye gönüllü olmalısınız. 1 saat ile 1 yıl içinde sonuç alacaksınız. Dileklerin gerçekleşme süre tamamen sizin yaşam ritminize ve çabanıza bağlıdır.


KÖR BİR ŞEKİLDE İNANMAK MI? YOKSA TILSIMI ÇABALARLA DESTEKLEMEK Mİ?

Dileğiniz işe girmek Jüpiter Tılsımını doğru bir şekilde uyguladınız ve evde eli kolu bağlı oturuyorsunuz...

Dileğiniz evlenmek ve nasıl olsa Venüs Tılsımını yaptınız, sevgilinize her zamankinden daha sert davranmakta sakınca görmüyorsunuz…

Tılsımınızı davranışlarınızla da desteklemiyorsanız zaten işin felsefesini kavrayamamışsınız demektir. Tılsımınızı çabalarınızla da desteklemiyorsanız, doğru yerde olmaya çalışmıyor ve kendinizi sevdiğiniz kadar başkasını sevmiyor, anlamaya çalışmıyorsanız sonuç almayı boşuna bekliyorsunuz. Tılsımlar mucize yaratır ama var olan durumu zorlaştırırsanız mucizelere engel olursunuz.


JÜPİTER NİYE EVDEN UZAKTA YAPILMALIDIR?

Gezegen Tılsımları ne evinize, ne işyerinize, ne size ne de başkasına zarar vermez. Yeter ki ALTIN KURALLARA uyun! Evinizde Jüpiter Tılsımını yapmanızın hiçbir zararı olmaz, hiçbir şekilde yararı da olmaz. Jüpiter astroloji de 9. evin ve Yay burcunun yöneticisidir. Bu burç ve ev uzaklar, yurt dışı, seyahat ile ilişkilidir. Jüpiter uygulamanızı en doğru yapacağınız yer ve an seyahatte olduğunuz bir otel odasıdır. Bu nedenle evinizden olabildiğince uzakta olmanız gerekir. Bunun anlamı arabanıza atlayıp 5 dakika mesafedeki arkadaşınıza gitmekten çok Tılsım için mücadele etmek, zorluklara katlanmak ve gidebileceğiniz kadar uzağa gitmektir. Hiçbir kolay Tılsım uygulaması kolay sonuç getirmez. En zorlanarak yaptığınız uygulama en zoru başarmanızı sağlar.


YAPTIĞINIZ UYGULAMA NEDEN GİZLİ KALMALI?

Tüm ayinsel sihir uygulamalarında, büyülerin uygulamalarında olduğu gibi, gezegen Tılsımları da gizem bilimciliğin içinde yerini bin yıllar önce almıştır.

İbadette kabahatte gizlidir der bir Türk atasözü. İbadet neden gizlidir neden gizli kalmalıdır ise yaptığınız uygulamada sizde kalbinizin en değerli sırrı olarak kalmalıdır.

Gizem bilimlerinde olduğu gibi niyetiniz ve bilginiz içinizde ne kadar saklanabilirse, dileklerinizin gücü o kadar büyür ve gerçeğe o kadar çabuk dönüşür.

Teknoloji çağında bir dedikodu aracı olarak bilgisayarı kullanmaktan ve bilgilerinizi olgunlaşmadan yaymaktan kaçınmalısınız. İçinizde sırra dönüşmeyen dilekler ve niyetler gerçekleşemeden hayal dünyasındaki yerlerine geri dönerler. Sır tutmayı bilmemek, hayallerinizle baş başa kalmak ve kendinizi talihsiz saymanızın asıl nedenidir. Bilgiyi paylaşmak yarar getirse de eksik ve olgunlaşmamış bilgiyi Tılsım uygulamanızı paylaşmak kendinize ve başkasına vereceğiniz en büyük zarardır.


EKSİK VE YANLIŞ UYGULAMA NASIL TEHLİKEYE DÖNÜŞÜR?

Bilgilerin eksiksiz ve uygulamanın tam olması Tılsımınızın işe yaraması için ilk kuraldır. Tılsım uygulamasını doğru şekilde öğrenmek için tek yöntem seminere katılıp kendiniz öğrenmek yada sizler için hazırlanan dvd.lerden 1 tane edinip, uygulamanızı doğru öğreticiden öğrenmektir. Tılsım uygulamalarını benden başka öğretici yok Türkiye’de.

Forum ve sohbet sitelerinde Tılsım uygulamasının başarısını kıskanan bir grubun verdiği yanlış bilgilere sıklıkla rastlandı.

Seminerlere bir kez katılıp, sahte öğretici olmaya kalkışanlara da defalarca rastlandı. Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, astroloji bilmeyen yazarların bile Tılsımların uygulaması hakkında nutuk çektiğine tanık olduk ve verdikleri yanlış bilgilerin bolluğu karşısında şaşırdık. Uzun süre uygulama tarihlerini bile yanlış verdiler. Onlar dalgasını geçerken, doğru adres yerine ucuz bilgi peşinde koşup yanılanlarsa çok zarar gördüler.

İşin doğrusunu, felsefesini bir kez öğrenenler zaten öğretilerin sırrını kendi içlerinde sakladı, başkalarını yanlış yönlendirme riskini göze almadılar. Onlar başarı hikayelerini isimsiz şekilde bizimle paylaşmayı tercih ettiler. Ne olup bittiğini en yakın arkadaşlarına bile açıklamadılar.

Yetkin olmadan konuyu anlatmaya kalkışanlar ne tuhaf ki Tılsımları başarısız olanlardı! Pek çoğunun bana tekrar yazıp “ama benim uygulamam neden başarısız oldu, işten atıldım”, “ hani mucizeler? ben bir sitede bulduğum tılsımı uyguladım ama sevgilim beni terk etti” diye sorduğunu, sonradan seminerlere katıldığını yada mutlaka dvd. siparişi verdiğini tesbit ettim. Kimileri kendi adıyla sipariş vermeye cesaret edememiş, asistanını yada sekreterini aracı yapmıştı. Tılsımlarla dalga geçmek olmazdı. Yapılan uygulamayı sır olarak saklamamak olmazdı. Başkalarını yanlış yönlendirmeyi gezegenler affetmezdi.

Sonuç olarak: yanlış ve eksik bilgilerini bilinçli yada bilinçsiz şekilde aktaranların bir başkasına yarardan çok zarar verdiğine defalarca tanık olduk. O yanlışa prim verenlerin başlarına gelen olumsuzluklara defalarca tanık olduk. Tılsımlar ters tepti, kişiler zarar gördü. İşini kaybettiğini, eşini kaybettiğini belirtenler “bilmeden öğretici olan yada bilmeyenin öğrencisi” olanlardı. Bu kişiler bana sahte doktorları çağrıştırıyor. Her mesleğin erbabı kadar sahtekarı, her uygulamanın katılanı kadar, katılmayanı ama sahtekarca “ordaydım ben biliyorum” diyeni var.

Dilerseniz çeşitli sitelere dalıp uygulamanızı sahte doktorlardan soru-cevap şeklinde öğrenmeye çalışırsınız ve bir işe yaramadığına karar verirsiniz. Dilerseniz direkt benden öğrenir ve mutlu sona ulaşırsınız, tercih sizin.


Sürecek….