Wednesday, October 15, 2008

OKUYUCUDAN AL TILSIM HABERLERİNİ !...



Su hanım merhaba,
Daha önceki mailimde Jüpiter Tılsımından sonra gelen Sevgiliden ve 2. uygulamamdan sonra gerçekleşen evlenme teklifinden bahsetmiştim.
14 Eylül'deki Jüpiter Tılsımını da ilişkimizdeki maddi engellerden kurtulmak ve maddi konulardan dolayı bana ilgisiz kalan, sinirleri bozulmuş sevgiliyle sorunlarımızı ortadan kaldırmak için yaptım.

Veee....Geçtiğimiz hafta sonu firmasından beklediği paranın,daha üstünde bir miktar yattığını duyunca içimden 'Yaşasın Jüpiter!...' dedim.Artık ev kredisini kapatması için ucu ucuna yeten parası beklediğinden daha da fazlaydı.
Vee bugün,beraber bankaya gidip kredisini kapattık neşeyle:)
Sonraa (3 saat sonra) 2 senedir bir türlü satamadığı başına bela olan evi sattı! Hem borçlarını kapatıp hem de evi satması çok mucizevi gelsedeee evi alanın, üstüne birde galeriden daha önce baktığımız arabayı ev parasını tamamlamak için vermesi ' Bu kadar da olmaz :) ' dedirtti.

Çok mutlu ve huzurluyuz şimdi!...(-gerçi hala daha inanamıyoruz hiç engelimiz kalmadığına)
Tekrar teşekkürler....
…………………………………………………………………..


Merhaba Su hanım,

BENCE BU BIR MUCIZE.......

Çok mutluyum ve hala inanamıyorum :))))

Geçen ay tesadüfen internetten sayfanıza rastlayıp Venüs Tılsımına gelmiştim, çok mutsuzdum , erkek arkadaşım hiç bir neden göstermeden benden ayrılmıştı. Ve bir umut seminerinize geldim, itiraf etmeliyim hem inanmak istiyordum işe yaramayacağına, hem de bir yanım bu kadar basit hareketlerle de bir şey olmaz ki diyordu... Ama bir şeylere inanmaya ihtiyacım vardı. Sonra evde de 1 kez Venüs tılsımını denedim.

Ve yine sayfanıza bakarken Jüpiter'e de katılayım bari dedim, 7 Eylül pazar da size geldim belki hatırlardınız beni....

Aslında size geldikten sonra bir rahatlama ve kendime güven hissediyordum bu da hoşuma gidiyordu.

Neyse , 2 gün sonra yani bu Salı günü !!!!!! erkek arkadaşım aradı, benimle konuşmak istediğini söyledi, bu benim için hayatımın şokudur.. Çünkü ölse aramayacak biri olduğunu biliyorum, buluştuk, tam 2 saat konuştuk, neden böyle davrandığını ailesinin birlikteliğimize karşı çıktığını ve ne yapacağını bilmediğini söyledi.

Çünkü ben daha önce evlenip ayrılmıştım, sebepte bu, benimle yine görüşmek istediğini söyledi, belki zamanla her şey düzelir dedi, ayrıca bana asla iltifat falan etmeyen biridir, o gün çok güzelsin , harikasın vs gibi iltifatlar etti ( Venüs Tılsımından mı acaba? :) ) daha da şaşırdım. Size ne kadar teşekkür etsem azdır, bundan sonra ilişkimiz devam etmese de benim istediğim gelip bana yalvarmasıydı, bu da oldu, kendimi harika hissediyorum.

Allah sizden razı olsun.

Ay tılsımına da mutlaka geleceğim.

Sizi çok seviyorum.

Kendinize iyi bakın.... Saygılarımla, Aylin
……………………………………………………………….



Selamlar Su hn.
Sanırım beni hatırlarsınız.Çok kötü bir dönem geçirdiğimde yazılarınızla moral bulan okuyucunuzum. Seminere gelebilmem bile bir dizi aksilik sonucu rezervasyon teyidinizden iki ay sonra olabilmişti. Seminere geldiğim gün evliliğim bitmişti. Bir yandan da ev sahibinin evimden çıkın dediği bir ortamda biraz olsun pozitif bir enerji hissetmek için Mart sonunda gelmiştim.Sonraki günlerde seminerdeki enerji yoğunluğundan mı bilemiyorum hayatımda bir mutluluk çemberi oluştu sanki.Taşınabilmem için gerekli parayı çok uygun ödemeli kredi olarak buldum. 13 Nisan da yeni evimi yerleştiriyordum. Çok daha güzel bir yere taşındım. Balkonundan denizi seyredeceğim güvercin ve martılara ekmek kırıntısı bırakabildiğim bir çatı katına yerleştim. 26 yıl sonra üniversiteki arkadaşlarım internet ortamında bana ulaştılar . Geldiklerindeki mutluluğumuzu tarif edemiyorum. (Kaybetmekten çok da korkuyorum bu mutluluğu ayrıca)İçlerinden benim için özel önemi olan birinin gönderdiği şiiri yazıyorum. Hayatımla ilgili umutlarım tükenmişken verdiğiniz pozitif enerjiniz için binlerce kere teşekkürler.Venüs seminerinizde görüşmek üzere.....İyi günler dileğiyle…………………………………………………………………………………………………..


Merhaba; Venüs büyüsü ile size bir geri bildirimim olacak :) çok ilginç geldi bana size anlatmak istiyorum ve aynı zamanda da belki önereceğiniz bir şey olabilir. İki seferdir Venüs tılsımını cd de belirtilen tarihlerde uyguluyorum. Bunu uygularken aklımda; olan ilişkimin güçlenmesi ve iş ilişkisi içinde bulunduğum insanlarla olan ilişkimin güçlenmesi vardı. İnanamazsınız uygulamayı yaptıktan sonra; eskide kalmış ne kadar ilişkim varsa hepsi teker, teker ortaya çıktı :) Şaka gibi ama gerçek ; hatta geçen gün kendi kendime acaba hatırlamadığım biri kaldı mı diye düşündüm :) Tılsımı yaparken aklımın ucundan bile geçmedi eski ilişkilerim ; şunu sormak istiyorum bu tılsımı yaparken eskileri yeniden gündeme getirmemin bir yolu var mı :) sevgilerimle ....Yeşim

………………………………………………………………………………………………………………………

SEVGİLİ SU ABLA;NASIL NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM. JÜPİTER GERÇEKTEN İSTEYİNCE VE GÖNÜLDEN OLDUĞUNU BİLİNCE HERŞEYİ TÜM GÜZELLİKLERİ BİR ANDA VERİYOR:) HEMDE BİR ANDA. ÇOK ŞAŞKINIM ACAYİP BİR SEVİNÇ VAR İÇİMDE BUNU SENLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ BUNLARA VESİLE SENSİN SU ABLAM BENİM :)YAZARKEN BİLE NASIL SEVİNDİĞİMİ HİSSETTİĞİNİ BİLİYORUM. SEMİNERE KATILDIKTAN SONRADA BÖYLE BİR SEVİNÇ VARDI İÇİMDE FAKAT BAŞKA NEDENLERDEN DOLAYI ETKİ ALTINDA KALDIM SANIRIM PEK GERÇEKLEŞMEDİ HAYALİM YADA GÖREMEDİM. AMA O TECRÜBEM VE KENDİME OLAN İNANCIM BANA TEKRAR "ASLI BU SENİN ELİNDE VE SEN İSTERSEN BUNU BAŞARABİLİRSİN" DEDİM VE ÖNCE KENDİMİ MOTİVE ETMEKLE BAŞLADIM. ÇÜNKÜ İLK ÖNCE SİZİN İNANMANIZ GEREKİYOR. BU BİRAZDA ÇEKİM GÜCÜ OLSA GEREK. OLUMLAMA YAPMAKLA BAŞLAMAK LAZIM HER İŞE. BU BENİM GÖRÜŞÜM VE BEN BUNUN FAYDASINI GÖRDÜM.HAYAT AKIP GİDİYOR SU ABLACIM ÜZÜLMEKLE YADA PLAN YAPIP BEKLEMEKLE OLMUYOR. HAREKET GEREKLİ, İYİ ENERJİ EKLEMEK GEREK HERŞEYE. BİR SÖZ VAR BENİ ÇOK ETKİLER VE ÇOK GÜZEL DUYGULAR İÇİNDE OLUYORUM ONU TEKRARLADIKÇA "İNSANLAR PLAN YAPARKEN ALLAH GÜLÜMSERMİŞ"NASIL BİR SÖZ VE NASIL RAHATLATIYOR ANLATAMAM PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZİNLE. YANİ İSTE TÜM GÜZELLİKLERİ KAT SAMİMİ OL VE BENCİL OLMA :) Kİ HAYATTA SANA BENCİL OLMASIN.GERÇEKLEŞEN ŞANSIMA :) GELİNCE ÇOK ŞAŞIRTICI, İŞ GÖRÜŞMELERİNE GİTTİĞİM VE CV YOLLADIĞIM 4 YERDEN OLUMLU VE TAM İSTEĞİM ONAYI ALDIM ŞUAN ŞAŞKINIM HEP İSTANBUL DIŞI OLSUN İSTEDİM İŞİM HEP İSTANBUL DIŞINDA VE HAREKETLİ BİR İŞİ KABUL ETTİM :) BU KADAR UZUN YAZMAMIN SEBEBİ SİTEDE PAYLAŞIRSAN DİĞER OKUYUCULARINDA ÖRNEK DEMİYELİM ABLAM ŞÖLE DİYELİM ONA: HAYAT ÇOK GÜZEL İSTEYENE DEĞER BİLENE :) TABİ SENİN TUZUN KURU GİBİ SESLER DUYUYORUM YOK DEĞİL HALA DÜNYA KADAR BORCUM VAR AMA UMUTLUYUM BİR İŞİM VAR VE BORÇ DÜŞÜNMÜYORUM. ÇÜNKÜ BİLİYORUM SAĞLIKLIYIM VE DEMEKKİ BEN HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRİM. RAHATSIZLIĞI OLANLAR YADA HERŞEYİ DERT EDENLER YAPMAYIN! LÜTFEN ÖNCE KENDİNİZİ SEVİN BAKIN HERŞEY SİZİN İÇİN. NASIL GÜZEL MEVLAM HİÇ BİRİMİZE DERMANSIZ DERT VERMEZ BUNU DÜŞÜNÜN HERKESİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZ
İ. SU ABLA BU ARADA EVİM HAYVANAT BAHÇESİNE DÖNDÜ :) KEDİM, KÖPEĞİM, MUHABBET KUŞU KAPLUMBAĞ VE BALIKLARIM VAR BİRİ ÖLMEYE MAHKUMDU KEDİ, DİĞERİ BAKILMIYORDU HEP EZİYET GÖRÜYODU ALDIM KÖPEĞİ, DİĞERLERİ İSE KARDEŞİM ABLA BUNLARDA EKSİK OLMASIN DEDİLER:)HERŞEYİ SEVMEK KADAR GÜZEL BİRŞEY YOK. HER NE KADAR SEVDİĞİNİZLE OLAMASANIZDA YADA BORCUNUZ OLSADA. LÜTFEN HERŞEYE GÜZEL BAKIN İŞ YERİNİZDE SİNİR OLDUĞUNUZ BİRİMİ VAR TAKMAYIN BU KADAR KAFANIZA. ŞÖYLE DÜŞÜNÜN HALA YADA BEN UĞRAŞILMAYA DEĞER BİRİYİM YAAA :) DEYİP GÜLÜN GİTSİN. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. SU ABLAM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAYAT BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM.. BİR KUSUR OLDUYSA AF OLA:) ÖNCE KENDİMİZİ AFEDELİM. BEN AFETTİM SONRA NE VARSA AFEDİLMEYİ BEKLEYEN ONLARI DA AFEDELİM... BAŞARILAR DİLİYORUM.


……………………………………………………………….

Sevgili Su Hanım Tekrar Merhaba,18 Eylül Jüpiter tılsım uygulamasıyla gelen sevgili, uzun süre evlilikten bahsetmedi ve bana olan heyecanı, ilgisi de azalmaya başlamıştı. Ben de 'Sen Jüpiter gücünü görmedin tabii :) ' diyerek, 23 Nisan'da;benim mucizelerime bizzat şahit olan arkadaşımla, Jüpiter uygulamasını yaptım.O günden sonra her istediğimiz gerçekleştiğinde paralomız 'Jüpiter Jüpiteer' oldu:).Veeeee bugün iş çıkışı, yemek yerken hiç beklemediğim biranda evlenme teklifini yaptı. Yaza düğünler artıyor lütfen programınızı yapın:)Samsun'dan sevgiler... G.B
……………………………………………………………

Su hanım merhaba,Öncelikle Showmax da ki yeni programınız için tebrik ediyorum, sizi orada görmek çok güzel..Eğer doğru yorumladıysam, size bir hatta iki haberim daha var. Kaç gündür yazmaya fırsat bulamadım.Ben daha önce birkaç sefer, erkek arkadaşıma kilolarımdan şikayet etmiştim ve o da bana onun için hiç sorun olmadığını, beni böyle sevdiğini söylüyordu. Ama sağlığını rahatsız ediyorsa bu sorunu çözmelisin diyordu :-) Gecen hafta yine sohbet ediyorduk, gecen sene verdiğim kiloların çoğunu aldım ne yapacağım dedim. Aynen şöyle söyledi; "Tamam bir anlaşma yapalım, sanırım böyle gelinlik giymek istemiyorsun, sana üç ay, istediğin kiloya gel, Ağustos’ta evlenelim, ne dersin". Önce düşündüm, kızmam mı gerekiyor diye, böyle pazarlık olmaz dedim içimden. Sonra Mars ve Jüpiter tılsımını düşündüm ve sizin uçak fobinizden kurtulma hikayenizi. Mars tılsımı sayesinde erkek arkadaşım, kilolarım için bana zorlayıcı bir durum oluşturdu ve hemen arkasından Jüpiter tılsımı sayesinde onun konuşmaya dahi cesaret edemediği evlilik konusuna getirdi ve bir tarih kondu. Bu tarih ne kadar bağlayıcı olur henüz bilmiyorum ama bildiğim şey beni de kendisini de zorlayıcı işler olduğu. Gerçekten inanamıyorum..Verdiğiniz tarihlerde yine Jüpiter tılsımını yapmayı planlıyorum ama yer sorunu yaşıyorum. Bu sorunu çözer ve tılsımı yaparsam daha neler olur bilmiyorum. Tabi Mars’ı da tekrarlamaya gayret edeceğim. Malum, zayıflayıp güzel gelin olmak var ucunda.. :-)Bugünlük benden bu kadar.. Umarım yaşadıklarımı doğru değerlendirmişimdir.Tekrar teşekkür ederim.Sevgi-lerimle
……………………………………

Su Hanım Selamlar,İsmimi yayınlamazsanız çok sevinirim.Tarot okumaları hakkında kararsız olanlar için yazmak istiyorum cümlelerimi. Bendeniz ayakları yere gayet sağlam basan, somut konular üzerinde çalışıp, somut olaylar hakkında yorum getiren insanlardan biriyim. Ancak yaşam bazı dönemeçlerde insanın kendisini sorgulamasına neden oluyor ve insan negatif olayların üst üste gelmesi neticesiyle acaba'larla baş başa kalıyor. İşte bu aşamada size yol göstermesini dilediğiniz yakın çevrenizin kurdukları cümleler yeterli gelmiyor.Çeşitli yöntemler ile bu yol ayrımlarında fikir almak istediğinizde kendinizi inanmanın ve güvenmenin akışına bırakın. Olduğunu gördüğünüzde güvenmenin tadını çıkarın. Bu satırları okuyan herkese sizinle bir saat geçirmelerini tavsiye ediyorum. Pişman olduklarımız yaptıklarımız değil yapmadıklarımız bunu unutmayalım.
…………………………………………


Su hanım bu mümkün mü; Jüpiter Büyüsünü uyguladıktan 1 hafta sonra dileğimde geçen işten kabul edildiğimi bildiren bir telefon geldi. 1 haftada Jüpiter büyüsü işe yaradı. İnanamıyorum buna. İşe alımları 2 ay sonra başlatacaklarını söylemişlerdi. Minnettarım. İyi ki katılmış ve sizi tanımışım.
………………………………………………………………………………………………
Merhaba Su hanım nasılsınız? Ben seminerinize çok katılmak istemiş fakat katılamamıştım.
Zar zor da olsa yardımınızla gerçekleştirdim Jüpiter Büyüsünü. Size daha önce yazmayı çok istedim fakat olmadı; ev değişikliği yaptım, internet yoktu, p.t.t grevi ve bir sürü aksilik derken, nihayet bağlandı ve size yazabiliyorum.
Büyümü gerçekleştirdikten yaklaşık 1 ay filan sonra ilk çıktığım erkek arkadaşım beni buldu, yıllardır arıyormuş, o kadar çok şaşırdım ki anlatamam. Küs ayrılmamıştık bazı aksilikler yüzünden böyle olması gerekiyordu ama o zamanlar biz birbirimizi çok seviyorduk. Aradan 15 yıl geçti ve karşıma çıktı.
Bu arada farklı bir sektörden iş teklifi aldım. Paylaşmak istedim
A.
…………………………………………………………………………………………..
Merhaba Su Hanım,
Venüs ve Jüpiter seminerlerinize katılmıştım. Sıcak ve enerji dolu halinizle hepimizi çok etkilediniz, büyüleri yürekten ve büyük bir zevkle yaptık. Bu nedenlerle mi bilemiyorum, birkaç gün sonra, benimle hiç ilgilenmediğini düşündüğüm kişi, birlikte yemeğe çıkmayı teklif etti. Şimdi beraberiz. Dün akşam beraberliğimizin ilk ayını kutladık. Bu arada iş yerimizden hatırı sayılır miktarda prim ödeneceği haberini aldık. Bu ödeme ile birlikte küçük bir yurt dışı tatili yapmaya karar verdik. Bir dahaki seminerinize sevgilimle birlikte katılacağım. Hala olanlara inanamıyorum. Çok teşekkürler.
Semiha
…..
Merhaba Su Hanım,
Gectigimiz yaz ortasinda sizinle tanismistik .Bana hem tarot okumasi yapmistiniz hem de
2yuz.com sitesi icin bir davetiye gondermistiniz. O siralar senaryoyazmayi mesleki boyuta tasimak icin cabalamakta, bu yolda devam etmeli miyim etmemeliyim ikilemini yasamaktaydim. O sirada sizinle yolum kesisti ve banabu konuda tarot okumasi yapmistiniz. Ve bu okumada bana iki kisiyle yolumun kesisecegini ve bana destek olacaklarini soylemistiniz. Nitekim yaklasik iki ayonce 2 kisiden olusan bir senaryo ekibine dahil oldum ve dediginiz gibi gercekten destek oluyorlar bana .Bir aksilik olmaz ise mart ayinda yayinda bir dizimiz olacak ( benim gorevim su an icin elbette ki asistanlik boyutunda ama su an icin fazlasini da beklemiyordum )İlerleyen gunlerde (mart gibi ) sizden bir randevu talebinde bulunacagim.Gorusmek uzere . . .V. Y
…………………………………………………………………………………………..
SU abla merhaba,
Kendimi hatırlatmak gerekirse,sizden 2 kere tarot danışmanlığı aldım,ilişkim hakkında yorumunuzda ,15 Agustos’ta yapmıştınız, 2 veya 4 ay sonra nişan gördüm demiştiniz...21 ARALIK ta nişanlandık BİZ :))))teşekkürü bir borç bilirim...
Size bir sorum olacak..Önümüzdeki 6 ay içinde kısmet olursa evlenmeyi planlıyoruz...Ya da şartlar bu şekilde daha uygun gibi görünüyor...Yaklaşık 1-2 haftadır kafama takılan ve düşündüğüm birşey var, şayet evlenirsek evliliğimin kalıcı ve güzel olması için hangi tarihler arasında nikah yapmalıyız???
B.N
…………………………………………………………………………..
Su abla inanamıyorum. Merkür büyüsünü yaptıktan sonra sınavlarımdan 90 çekmeye başladım..............................................................................Su hn. Merkür büyüsü uygulamasıyla sevgilimle iletişimimiz kolaylaştı ve biz artık anlaşan örnek çiftler haline geldik. Çok teşekkürler..................................................................................sevgili Su hanım,uzun zamandır takip ediyorum sitenizi ve sayfalarınızdan bulduğum şekilde ritüelleri denedim..8 kasım perşembe günü Venüs büyüsünü uyguladım, 10 kasım cumarteside Mars büyüsünü..bilinçaltı kodlamak mıdır bilinmez ama kendimi inanılmaz derecede kararlı hissediyorum ..hayatımın büyük yıkım yaşadığı bir döneminde böyle değişiklikler insanı evrendeki yüce kanunlar hakkında düşündürüyo...!!!uzun lafın kısası pazar günü ani ve inanılmaz karlı bir iş teklifi aldım ve şehir değiştiriyorum kısa bir süreliğinede olsa....bugün itibariyle bankaya hatırı sayılır bir mebla yatırılıyo...ve en önemlisi ben kendimi çok güçlü ve başaracak şeyleri olan biri olarak hissediyorum....sırada; beklediğim ;ilişkiyle ilgili haber geldi....ama bunun için bugün uygulayacağım jüpiter büyüsünü tamamlamak gerekli sanırım....teşekkürler herşey için....sevgiyle kalınA.