Monday, October 20, 2008

GÜÇ KAZANMA VE DÖNÜŞÜM HAFTASI


20-26 EKİM ASTROLOJİ YORUMLARIM


ATATÜRK DİYOR Kİ: "Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar."


Hafta boyunca 3 büyük gezegen; Jüpiter, Satürn ve Uranüs gökyüzünde ön planda olacak. Geçtiğimiz hafta başlayan bu gökyüzü etkisi gelecek hafta doruğa ulaşacak.

Satürn-Jüpiter üçgen açısı uzun zamandır devam ediyor. Bu kolaylaştırıcı etkiye Satürn-Uranüs karşıtlığı ekleniyor. İki büyük gezegenin karşı karşıya gelmesi, aynı köprüde karşılaşan keçi hikayesini anımsatacak bize. Biri eskiye öteki yeniye, biri deneyime, öteki modernliğe, biri tutuculuğa öteki ilericiliğe prim veren iki keçi den hangisinin kazanacağı öngörülemez. Ancak ortalığın toz duman olacağı, etrafın biraz dağılacağı kesin.Başak, Balık, Yay ve İkizler burçları için gittikçe zorlayıcı bir süreç başlıyor. Yenilik sancılı gelse bile yeniye doğru yol almaya mecbur olduğunuzu akıldan çıkarmamak gerekir. Yeninin daha iyi şeyler getireceğini hatırlamalısınız.

Satürn-Uranüs karşıtlığı kişisel doğum haritanızda hangi alanlarda gerçekleşiyorsa o alanlarda ciddi bir sarsıntı beklemelisiniz. Eskilerin yıkılıp yerine yeni bir düzenin kuruluşu hedefiniz olmalı. Jüpiter’in her iki gezegene de sunduğu destek olaylarda şans faktörünün etkisini hissedeceğimizi belirtiyor. Her ne kadar Satürn’e yapılan yardım daha büyükse de, Uranüs daha yavaş hareket eden ve daha etkili bir planettir.

Güneş ile Plüton arasındaki uyum hafta sonuna kadar devam edecek. Güçlü kişilerden destek almak ve gücümüzü ortaya koymak, köklü değişimler sağlamak gibi detaylar canlılık verecek. Yıkıcılığın yerini, istekle yenilenmek ve bu sayede sağlıklı bir gelişim göstermek alacak.

Perşembeden itibaren Mars ile Jüpiter arasında başlayan dans, cesur, hedefe kolay ulaşacak şansları yakalayan, keyifli ve hırslı bir tutum içine girmenizi sağlayacak.

Yine Perşembe günü Güneş, Akrep burcuna yerleşiyor. Yer altı kaynakları, ölüm ve cinsel deneyimler ile başkalarının kaynaklarından yararlanma düşüncesi öne çıkıyor. Güneş’in Akrep burcuna yerleştiği günlerde, Akrep’in yöneticisi Plüton’la olumlu açı altında bulunması, Güneş-Plüton uyumunun gökyüzünde büyük bir öneme sahip olacağını bildiriyor. Aynı önemi yeryüzünde hissedecek ve düşüncelerin gerçeğe dönüştüren gücünü fark edeceksiniz.


KOÇ: Sağlığınızla ilgili sorunlar artmaya başlıyor. Beslenme şeklinizi ve yaşam tarzınızı değiştirmeye direnirseniz, beklenmedik zararlar görebilirsiniz. Eklem, kemik ve dişlerinizle özellikle ilgilenmelisiniz. Bunun yanı sıra iş yaşamınızla ilgili olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Yöneticilerinizin desteğini alabileceksiniz. Partnerinizle birlikte yaşadığınız yeri tamamen değiştirmek üzere planlar oluşturabilir, yada hafta sonlarınızı değerlendirmek üzere yeni bir mekan alabilirsiniz. Perşembeden itibaren dikkatiniz başkalarından yararlanmak için çevrenizde olacak.

BOĞA: Yalnız süren aşk yaşamınız, arkadaşlarınızın önerileri ve sürprizi ile değişiyor. Aşka bakış açınız ve dostlarınızla ilişkilerinizde uzun bir değişim sürecine giriyor. Süregelen ilişkiniz varsa belki bir süre yalnız kalmayı göze alacaksınız. Partnerinizin yoğun temposu sürekli ve düzenli beraberliğe izin vermeyebilir. Bunlarla birlikte, sık sık seyahat etmeniz, çeşitli eğitim programlarına katılmanızda yeni aşkınızla tanışmanızı sağlayan fırsatlar olacak. Güneş, Perşembeden sonra evlilik ve ortaklık alanınıza geçiyor. Partnerinizin sevgisini daha yoğun hissedeceksiniz.

İKİZLER: Yöneticileriniz değişebilir ve ev yaşamınızda ortaya çıkan sorunlarla aynı süreçte baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Hem kariyerinize hem de evinize odaklanmak zor gelse de, gerekli yenilikleri yapmanız için sorunların ortaya çıktığına emin olmalısınız. Yenilikler ve yeni düzenlemeler bundan böyle yaşamınızı kolaylaştırmanızı sağlayacak. Perşembeden itibaren iş ve sağlık konularınız öne çıkarken, ikramiye ve prim kazanma ihtimaliniz, kariyer hedeflerinizi tutturabileceğinizi belirtiyor. Yakınlarınız, ortağınız yada eşiniz güç verecek.

YENGEÇ: Yolculuklara çıkmaya mecbur olmak, iyice bitkin ve gergin hissetmenize sebep olabilir. Bu seyahatlerin sebebi sağlık sorunlarınızsa, olay daha zor hale gelebilir. Buna rağmen partnerinizi o zor ortamda tanıma ihtimaliniz yada eşiniz varsa desteğini hiç eksik etmemesi keyfinizi yerine getirecek. Perşembeden itibaren kendinizi aşka, eğlenceye veya çocuklarınıza adayacaksınız. İş yaşamınızda kazandığınız gücün tadını çıkarırken, seyahatlerinizi pratik hale getirmek için gerekli yenilikleri yapmalısınız.

ASLAN: Finansal konulara odaklanmalısınız. Gerekli yenilikleri yapmadığınız sürece, elinizdeki az miktarda gelirle idare etmek zorundasınız. Başkalarından nasıl yardım isteyeceğinizi öğrenmelisiniz. İşinizin çokluğu, kendinize güvenmeniz için en önemli sebebiniz olmalı. Başarıyla görevlerinizi tamamlayacaksınız. Perşembeden sonra aileniz, anneniz, babanız ve eviniz önceliğinizi alacak. Evinizde daha fazla zaman geçirmeye çalışacaksınız. Yaratıcı projelerde gösterdiğiniz başarı gücü hissetmenin zevkiyle bütünleşecek.

BAŞAK: Partnerinizle ilişkiniz farklı bir alana taşınıyor. Yalnızsanız önce birlikteliğe bakış açınız değişecek sonra yakınlarınızı şok edecek bir beraberliğe imza atacaksınız. Sürpriz nikahlar pek size göre değilse de, her an her şeyin olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Bu süreç hem duygusal hem de fiziksel olarak zorlayıcı. Fakat sonuç sizi sevindirecek. Yeter ki giden eskilere sıkı sıkı yapışmayın. Eskimiş ortaklığınızı bırakmakta zorlanmayın. Perşembeden itibaren kendinizi tanıtmanız daha kolay hale gelirken, ev ve aile içinde gittikçe güçlendiğinizi fark edeceksiniz.

TERAZİ: Yakınlarınızın yada sizin sağlığınız ani şekilde ilginizi talep edebilir. Diyet programınızı mutlaka yenilemeli, son ihtiyaçlarınızı belirlemek için sağlık kontrolünden geçmelisiniz. Ailenizin önerileri yada şans eseri buldukları çözümler beklemediğiniz derecede işe yarayabilir. Yakın çevrenizin takdirini topladınız ve kardeşlerinize karşı kendinizi kanıtladınız. Perşembeden itibaren para, mal, mülk edinme konularına ağırlık vereceksiniz. Finansal konularda yine en iyi danışmanınız aileniz olacak. Onların sözleri sizi şansa taşıyacak.

AKREP: Üstünde çalıştığınız projelerde ani değişiklikler yapılabilir ve dostlarınızın yardımını alamamak sizi zor durumda bırakabilir. Bu projeyi yalnız başınıza yapmasanız bile ekibinizi de değiştirmenizde yarar olabilir. Arkadaşlıklarınıza sıkı sıkıya bağlıysanız, yakın çevrenizde arkadaşlık kurabileceğiniz yeni insanlar olduğunu fark etmelisiniz. Perşembeden itibaren üstünüzdeki ağırlık kalkıyor ve enerji dolu, yorulmaz bir görünüm alıyorsunuz. Işıltınızla çevrenizdekileri etkilemeye devam edeceksiniz. Ev almanız bu dönemde mümkün.

YAY: Aile ile ilişkilerinizde ani değişimler olabilir ve bu konu kariyer yaşamınıza yansıyabilir. Hayli zorlanacağınız bu etki ile, yöneticilerinizin sizi yalnız bıraktığını hissedebilirsiniz. Buna rağmen dostlarınızın her zaman yanınızda olacağına bir kez daha güvenebilecek en önemlisi, kendi gücünüzü kendiniz yaratacaksınız. Bu dünyada desteksiz de yaşanabileceğini kavrayacaksınız. Perşembeden itibaren içe dönmeniz, dinlenmeniz yararınıza olacak. Uzun bir dinlenme dönemine ihtiyacınız var. Canlanmadan önce enerjinizi biriktirmelisiniz.

OĞLAK: Şanslı olduğunuzu hissetmeye başlıyorsunuz. Seyahatleriniz ani ve sevindirici bir şekilde ortaya çıkabilir ve her birinde yeni bir şansa koştuğunuzu fark edebilirsiniz. En sıkıntılı yolculuklarınızın sonucu bile aydınlığa çıkıyor. Şimdi emek verdiğiniz bu yollar, sonraları sizin yeni kariyerinizi başlatacak. Değeri olan her şeyi kaydetmeye ve biriktirmeye çalışmalısınız. Hafta ortasından itibaren arkadaşlar, davetler ve gruplar önem kazanıyor. Kalabalıklar içinde olmak rahatlatacak ve canlanmanızı sağlayacak. Çok yakında eskisinden daha güçlü olduğunuzu anlayacaksınız.

KOVA: Finansal durumunuz tamamen değişiyor. Başkalarından destek görmeseniz bile bu durumu kendiniz görmeli ve onları uyarmalısınız. Sessizlik ve beklemek size hiçbir şey kazandırmaz. Para kazanma yöntemlerinizi yenilemeli, kendinizi modernize etmeli ve donanımlarınızı tamamlamalısınız. Sezgileriniz bu konularda en önemli desteğiniz olacak. Plan yapmadan önce sonucu hissetmeye çalışmalısınız. Uzaklarda yaşayan güçlü dostlarınızın listesini yapmaya başlayın. Birinden alacağınız güçle yeni ufukların kapısını açabilirsiniz.

BALIK: Görünüşünüzü, kişisel ifadenizi veya soyadınızı değiştirmenin zamanı geldi. Partnerinizin bir süredir sizi yalnız bırakması, kendinizi bilinçlendirme ve geliştirmenizi sağladı. Duyguların yerini mantık aldı. Şimdi özümsediğiniz bu bilgileri uygulama zamanı. Partnerinizle uzun süreli bir ilişkiye gönüllü olmalı, yaşam tarzınızı ona göre ayarlamalısınız. Perşembeden itibaren seyahatleriniz artacak. Kariyerinizde oluşturduğunuz güç, bugünlerde görünür hale gelecek. Tüm zorluklarda ne olursa olsun arkadaşlarınızdan yardım alabileceksiniz.